Tack för mig

Nu har mitt fantastiska rotaryår kommit till ett slut. Avslutningen sker i samband med Convention i Toronto. Här finns 24000 rotarianer samlade för att umgås och lyssna till intressanta föredrag och ta del av ett stort antal projekt som finns utställda i ”House of Friendship”.

Under det gångna året har jag lärt mig mycket mer om Rotary och framför allt lärt känna distriktet mycket bättre. I vårt distrikt finns många engagerade rotarianer och det pågår en mängd olika projekt. Jag har haft nöjet att få chartra två nya klubbar, kanske hinner det bli en tredje.

I fortsättningen kommer jag att vara DISC chair, inkommande president i Rotary Uppsala-Linné, IPDG och den första veckan kommer jag att vara i Almedalen. Kanske ses vi där?

Jag kommer också fortsätta att vara aktiv inom mentorskap som ordförande både i Yrkesmentorer och Integration Works.

Jag önskar er alla en härlig sommar och jag önskar Magnus Elfwendahl lycka till i hans kommande guvernörsår.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s