Vaktavlösning – tack för gott samarbete !

Idag skriver vi den 29 juni och det är den näst sista skälvande dagen av mitt år som guvernör i Rotary Uppland eller D 2350. Jag vill passa på att tacka alla Rotarianer i distriktet för att jag har fått förtroendet att tjäna er under detta år. För mig har det varit en enastående upplevelse och kanske det roligaste uppdrag jag haft i mitt liv. All den värme och uppskattning som jag mött har gjort uppdraget lätt och lustfyllt och jag vet att vi tillsammans har flyttat fram Rotary´s positioner i samhället och i världen. I believe we have served Humanity and not just lunch.

En trevlig liten video från guvernörsbytet den 21 juni i Uppsalaklubben finner du här

Nu går jag till uppdraget att bl a leda vårt stora mentorsprojekt i samarbete med D 2370 och Stockholms stad och jag kommer även att fortsatt vara engagerad för ”nya Rotary” för nya medlemmar och för nya klubbar. Jag vet att vi kommer att ses mycket framöver och jag ser fram emot det – ”Rotary rock ´n roll” !

Bloggen kommer att övertas av Peter Eklund distriktsguvernör 2017-18 som jag önskar varmt lycka till.

 

3 reaktioner på ”Vaktavlösning – tack för gott samarbete !

 1. Tack Kristofer för ett mycket gott samarbete under året. Det har verkligen varit roligt att vara AG under din ledning. Varmt lycka till Peter för 2017-2018!

  Gillad av 1 person

 2. Jag är väldigt ny in i Rotary, men jag måste säga att det har varit fantastiskt att få följa dig med din energi och ditt tydliga ställningstagande!

  Jag fyller 36 i år och förstås väldigt glad över att räknas som ”ung” i dessa sammanhang men jag är ännu gladare att höra och se ett Rotary som vill digitaliseras och moderniseras, men samtidigt nyttja lärdomarna av den långa historia som finns i klubbarna. Just där, i mötet mellan tradition och förnyelse, digitalt och analogt, ungt och gammalt, innovativt och traditionellt, tror jag att Rotary har möjlighet att bli den starkaste organisationen vi någonsin varit.

  Gillad av 1 person

 3. Tack för ett toppen år! Detta året har du verkligen förkroppsligat vad det är att vara Rotarian – engagerad, inspirerad, göra gott och vara stolt över Rotary! Stort tack och tänk vad vi skulle åstadkomma om vi hade en Kristofer i varje klubb. /Soledad

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s