Tack !

Söndagen den 23 april 2017 arrangerade några Rotaryklubbar i Stockholm för 6:e året i rad en kulturvandring– denna gång inte bara på Djurgården. Vi fick besöka Kungliga slottet, Prins Eugens Waldemarsudde, Junibacken,Sjöhistoriska museet, Fyrskeppet Finngrundet och Historiska muséet. Genom klubbarnas generösa stöd fick Rotary Nya Järva UB fyrtio biljetter att dela ut till kvinnor och barn från Järvaområdet som nog aldrig besökt dessa institutioner och som säkert i några fall aldrig besökt innerstan.  Jag vill rikta ett varmt tack till Stockholm- Ladugårdslandet Rotaryklubb , Stockholm-Sergel Rotaryklubb , Stockholm International Rotary Club och Rotaract Stockholm Djurgården för att ni möjliggjorde detta. Jag kan berätta att Junibacken och Finngrundet var särskilt populärt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s