Almedalen 2017

Även i år är Rotary synnerligen närvarande i Almedalen. Vårt distrikts stolthet Rotary Peace Center kommer att uppmärksammas vid två seminarier som ägnas fredsskapande och konfliktlösning som vi vill belysa från ett kvinno- och civilsamhälles-perspektiv. Du kan läsa mer om våra freds-seminarier här och här.

Dessutom kommer Rotary Yrkesmentorers verksamhet för att främja integrationen av nyanlända att belysas vid ytterligare två seminarier som du kan läsa om här och här

Vi kommer att ha ett informationstält mitt emot entrén till högskolan på Cramérgatan som behöver bemannas med volontärer. Vet du att du kommer att vara i Visby under Almedalsveckan kontakta Tommy Lekenmyr (tommy.lekenmyr@gmail.com) och anmäl dig till ett arbetspass i tältet så kan du bidra till att sprida good-will för Rotary !

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s