Club Visioning – ett verktyg för klubbar som vill mer än att äta en måltid

Nu introducerar vi Club Visioning i D 2350 Uppland, ett kraftfullt workshop-baserat verktyg för att skapa samsyn om hur klubben skall utvecklas. Workshopen leder fram till en gemensam vision och en handlingsplan för att nå den. En visionsövning tar en kväll i anspråk och leds av utbildade facilitatorer. Redan har vi i distriktet fyra utbildade facilitatorer men vi kommer snart att ha en kader på åtminstone åtta erfarna Rotarianer som kan leda en visions-övning. Läs mer om om Club Visioning här. Presentation vid klubbesök 20170410 NS

Hör av er till distriktsledningen när ni bestämt er för att använda detta verktyg för att utveckla er klubb så ordnar vi med facilitatorer. För klubben tillkommer en avgift på 100 USD.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s