Rotary Nya Järva – snart vår yngsta klubb efterlyser idrottstjärnor och ledarämnen

Så här presenterar vi Rotary Nya Järva snart vår yngsta klubb i distriktet.

Nu söker en av våra mest aktiva tillskyndare Sonja Dousa ledare i Kista SC efter kända idrottsstjärnor för medverkan i en idrottsfestival på Järva. Nog har väl vi i  Rotary några sådana bland våra medlemmar eller i era nätverk ? Hör av er direkt till Sonja på adressen akallaby@hotmail.com

Jag vill också påminna om samarbetsprojektet med Stockholms stad – ledarprogrammet ”DJärva ledarskap”. Läs mer tidigare i bloggen (5 mars) Känner du någon ungdom (18-23 år) som du tror är intresserad och är ett ledarämne föreslå hen att höra av sig till vår distriktsinstruktör Peter Moberg  (petermoberg7@gmail.com) senast 15 maj.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s