Jul , Nyår och halvtid

Nu när vi närmar oss slutet av 2016  vill jag passa på att önska alla följare och läsare av bloggen en riktig God Jul och ett Gott Nytt År. För mig är det halvtid i guvernörs-uppdraget och det har varit helt fantastiskt att få möta så mycket intresse, värme och sympati vid klubb-besöken. Det känns som mitt budskap tagits väl emot att Attraktion, Integration och Kommunikation är de tre strategiska ledorden för att nå framgång med att utveckla klubbarna och Rotary. Glädjen över att få ta itu med att åter bli ett attraktivt yrkesnätverk är påtaglig och ivern bubblar att få berätta på Facebook och i andra medier om allt fantastiskt vi gör. Tack alla för gott samarbete och vi ses 2017. Och glöm inte ”man ska ha kul på Rottan. Man ska längta till Rottan”. Om du någon gång undrar över vad vi är Kolla detta

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s