Guvernörsbesöken – mid term

Halvvägs in i mitt besöksprogram är jag full av positiva intryck. Så mycket erfarenhet och lojalt engagemang och så många goda initiativ fyller mig med glädje. Sen också god stämning , skratt och kamratskap nästan överallt. Några klubbar har kanske missat poängen med guvernörens besök och sett mig som underhållning till kaffet eller överhuvudtaget inte förstått att jag skulle komma och tala med klubben. Det har mina effektiva assisterande guvernörer korrigerat och nu löper allt som det ska. Om jag inte drabbas av plötslig utmattning kommer jag att få träffa alla klubbar innan årets slut. Helt klart är att klubb-besöken är belöningen på guvernörskapet. Och då talar jag inte om maten. Det är alltid god men det blir mycket kyckling och lax.

2 reaktioner på ”Guvernörsbesöken – mid term

  1. Din energi och entusiasm är beundransvärd. Också Ditt sätt att sprida budskapen. Du visar att Du bryr Dig om allt och alla. Jag är övertygad om att det ger ett lyft för verksamheten och dess olika delar.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s