International RYLA

Vårt distrikts första internationella RYLA är nu avklarad och blev den succé som vi hoppats på. 21 unga ledarämnen från Polen och Sverige har under tre dagar fått starta och leda en simulerad organisation under tre år. Deltagarna hade bakgrund förutom i Sverige och Polen också i fem andra länder nämligen Sydkorea, Rumänien, Iran, Ryssland och Tyskland.

Tack Barbara Pawlicz IPDG i D 2231 (Polen) för den goda idén och tack Per Englund och Slawek Chmiel DRC i D 2231 för ett fantastiskt samarbete när vi utvecklade denna helt nya träning i ledarskap där inte minst förståelsen för olika kulturer och ledarstilar står i centrum. Detta kommer att bli ett regelbundet återkommande RYLA erbjudande från våra två distrikt och nästa år bjuder vi in deltagare från hela världen.

2016-08-23 15.43.59

Några av deltagarna i RYLA med sina diplom samt Barbara Pawlicz IPDG 2231 Piotr Wygnanczuk PDG 2230, Slawek Chmiel DRC 2231 samt ego.

2016-08-23 11.09.34

Den avslutande presskonferensen i övningen med gruppen Zbik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s