Rotary vandrar för livet

Söndagen den 23 april 2017 arrangerar några Rotaryklubbar i Stockholm för 6:e året i rad en kulturvandring– denna gång inte bara på Djurgården. Mot uppvisande av biljett, och i mån av plats, får Du tillgång till Kungliga slottet (gå två, betala för en) Prins Eugens Waldemarsudde (reducerat pris på entré, föreläsning kl. 11.30) Spritmuseum (halva priset på entrén, 10 procent på inköp i butiken) Junibacken (fri entré) Sjöhistoriska museet (fri entré, liksom alla dagar, och fria audioguider) Fyrskeppet Finngrundet (fri entré och guidad visning kl. 14.30-15.15) Historiska muséet (fri entré, liksom alla dagar, och specialföredrag i Guldrummet kl.16.30) Biljetter 100 kronor per person.

Förutom att Du stödjer livssituationen för utsatta barn och ungdomar i Togo får Du samtidigt massor av kultur och motion. Priset är mycket förmånligt i förhållande till om Du skulle besöka medverkande kulturinstitutioner och betala ordinarie entréavgifter.

Alla nära och kära, Rotarianer och ännu icke Rotarianer, vuxna såväl som barn är välkomna. Observera att det kan vara förmånligt att köpa kulturvandringsbiljett även till barn/ungdomar beroende på ålder och vilken kulturinstitution Du vill besöka. Ordinarie priser, inklusive åldersgränser vid fri entré för barn, varierar mellan de medverkande kulturinstitutionerna.

Biljettintäkterna går i år huvudsakligen till Rotarys hjälpprojekt i Togo, Västafrika.

VÄL MÖTT!

Stockholm-Ladugårdslandets Rotaryklubb, Stockholm-Sergel Rotaryklubb, Stockholm International Rotary Club, Stockholm Djurgården Rotaract

Mot uppvisande av Kulturvandringsbiljett (100:- ) får Du tillgång till följande institutioner: Prins Eugens Waldemarsudde Öppet: 11.00-17.00 Reducerat pris på entrén (Du betalar 100.-) till utställningen av Joan Miró inkl. specialföredrag av museichef Karin Sidén, kl. 11.30.

Spritmuseum Öppet: 12.00-17.00 Halva priset på entrén (ordinarie pris: 120 kronor).Aktuella utställningar: ”Rocky på Spritmuseum” och ”Spritlandet Sverige”. Missa inte Spritmuseums kritikerrosade restaurang. Erbjudande söndagen den 23 april kl. 12-17: 10 % rabatt i museibutiken.

Sjöhistoriska museet Öppet: 10.00-17.00 Fri entré till museet, liksom alla dagar, samt fria audioguider i mån av tillgång. Aktuell utställning: Resenärerna, om Swenska Ostindiska Compagniet.

Fyrskeppet Finngrundet, Galärvarvet Fri entré. Öppet skepp kl. 13.00-16.30 Du får möjlighet att bekanta dig med hela skeppet och gå upp i fyrtornet! Visning kl. 14.30 -15.15. Linus Carlsson, arbetsledare Sjöhistoriska, guidar, visar bilder och berättar om svenska grund och specifikt om Fyrskeppet Finngrundet.

Historiska muséet Öppet 11.00-17.00. Fri entré, som alla dagar, och ett specialföredrag kl. 16.30 i Guldrummet.

Kungliga slottet Öppet: 10.00-16.00 Gå två, betala för en, gäller samtliga visningsenheter. (ordinarie pris vuxen: 160 kronor, barn 7-17 och studenter 80 kronor). Den 23 april är sista dagen för utställningen ”Kungliga brudklänningar 1976-2015”. 

 Junibacken Öppet: 10.00-17.00 Fri entré. Gör ett besök i den magiska sagovärlden. Upplev utställningen om Barbro Lindgren och hennes mest älskade karaktärer samt det underbara sagotåget.

Medverkande Rotaryklubbar : Stockholm- Ladugårdslandet Rotaryklubb , Stockholm-Sergel Rotaryklubb , Stockholm International Rotary Club , Rotaract Stockholm Djurgården samt Rotary Club Lomé Lumiere, Togo förmånstagare.

Biljetter, 100 kr/biljett, säljs av respektive Rotaryklubbs representant: Stockholm-Ladugårdslandet, Annika Halldin, 070-3790060, annika.b.halldin@gmail.com Stockholm-Sergel, Eva Wenström, 070- 8406102, eva@wenstrome.se Stockholm-Sergel, Katarina Litzén, 070-866 22 38, katarina@360ab.s Stockholm-International, Christina Lindberg de Sainz, 076-1048646, christina.rolf.1@ownit.nu Stockholm Djurgården Rotaract, Johanna von Feilitzen, 070-7881578, johanna.von.feilitzen@gmail.com

Biljetter finns också att köpa from 1 april på Grand Hotel, Södra Blasieholmshamnen 8, Conciergedisken. Öppet dygnet runt.

En reaktion på ”Rotary vandrar för livet

  1. GOOD LUCK och hoppas att många sluter upp vid detta årliga evenemang ! Hoppas också att mina
    PR tips kan ger utdelning.

    Lillemor Sillén

    Ordförande i PR kommittén Ladugårdslandet 2014 – 2016

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s