DJärva ledarskap – ledarskap och brobyggande

Rotarys distrikt 2350 har etablerat ett samarbete med Spånga-Tensta stadsdelsförvaltning i ett utbildningsprojekt för unga blivande ledare (18–25 år) inom distriktet och i synnerhet i Järvaområdet. Känner du någon ungdom som du tror skulle uppskatta denna unika utbildning och som vill möta andra ungdomar från hela vårt distrikt så uppmana dem att anmäla sitt intresse. Kurskostnaden bör din klubb kunna stå för.

Ett lärande för livet

Programmet använder som Case olika uppdrag att leda och handleda andra ungdomar t ex i föreningar, fritidsgårdar och sportklubbar. Under utbildningen kommer vi att spegla och träna realistiska kritiska faktorer, exempelvis konflikthantering, gruppdynamik, språk och kommunikation, kulturförståelse och motivation. Detta är ett lärorikt och intensivt program med goda tillfällen till erfarenhetsutbyte och reflektion. Du få dessutom en personlighetsanalys (DISC-analys). Utbildningen ger dig förutom ledarutbildning och kännedom om dig själv också möjlighet att lära känna Rotarys nätverk. Det är värdefullt för ditt CV och framtida kontakter inom arbetslivet

Uppstartsmöte äger rum den 7 juni (kl 18-19). Programmet startar med internatutbildning på Kärsögården den 17–18 juni och följs med kvällspass i Tensta kl 18-21 följande datum: 27 juni, 10 juli, 9 aug och avslutning den 24 augusti.

Samtliga deltagare som genomgår programmet, erhåller ett diplom. Kurskostnad 1500 kronor.

För frågor kontakta vår distriktsinstruktör 

Peter Moberg. Anmälan senast 15 maj till petermoberg7@gmail.com

RotaryMB_CMYK-C.eps

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s