Rotary Peace Center i Uppsala – tack för stöd och inbjudan till Annual seminar.

Som du kära läsare väl redan vet så hyser vi i Rotary Uppland (D2350) en av Rotarys flaggskepp nämligen ett Peace Center vid Uppsala Universitet. Där utbildas årligen tolv Masters-studenter i freds och konfliktlösning. För att ge studenterna bästa möjliga förutsättningar för att trivas i Uppsala har distriktet skapat en insamlingsstiftelse för ändamålet. Flera klubbar har generöst bidragit till stiftelsen och även vårt distrikt som fått ta emot detta gåvodiplom.

diplom

Varje år hålls ett  ”Annual seminar ” där studenterna berättar om sina studier och projektarbeten är alltid lika intressant. Du kan läsa om och anmäla dig här till årets seminarium som har titeln ”Peace Research and Practice: Lessons from around the World”.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s