Rotary 2.0 – åter till yrkesnätverket

Yrkestjänstens inspirationsseminarium ”Rotary 2.0” den 13 februari kl 17.30 – 21.00 kan bli en stor succé för Rotary med din medverkan! 

Några av er har redan bokat er men de flesta funderar fortfarande! Är du och din klubb representerad på seminariet? Vad är det värt för dig personligen och din klubb att klubben blir mer relevant och attraktiv? För möjligheten att rekrytera nya yrkesverksamma medlemmar, för aktivitetsnivån i klubben? För de erfarenheter ni kan dela, för den lokala samhällsnytta ni kan åstadkomma? Nu har du chansen att deltaga i ett stimulerande, idéskapande seminarium som syftar till Rotary som det aktiva yrkesnätverket.

Två förslag: 1. Gå flera från klubben så är det lättare att jobba med nya idéer och förändringar! 2. Låt klubben sponsra anmälningavgiften, så gör många klubbar redan och det är en strategisk investering i utveckling och förändring!

Boka här https://en-gb.invajo.com/event/rotarydistrikt2350yrkestjänsten/rotary20–påvägmotettlevandeyrkesnätverk

Var med att forma Rotary 2.0. Tack för att du bokar nu!

Rotary 2.0 – på väg mot ett levande Yrkesnätverk! preview image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: