Nu kan ni söka District Grant igen !

Den 11 januari träffades distriktets Rotary Foundation-kommitté för att ta ställning till inkomna ansökningar om District Grant. Eftersom alla fem ansökningarna uppfyllde de formella kraven och det sammanlagda sökta beloppet låg gott och väl inom den ram vi disponerar kunde vi bifalla alla !  I och för sig glädjande men vi hade såklart gärna sett långt fler ansökningar.

Eftersom vi tycker det vore synd att lämna tillbaka pengar till fonden så beslutade vi att öppna en ny sökomgång med deadline den 1 mars. Jag uppmanar alla klubbar att se över om ni har förslag till distriktsprojekt som faller inom Rotary Foundations fokusområden. Kom i så fall in med sådana bra förslag. Är er klubb inte certifierad så kommer vi att ordna ett extra  TRF-seminarium. Anmäl ert intresse för detta snarast till DRFC Carin Johannesson. Tänk också på att ni ska ha bidragit till Årliga fonden.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s