Rotary Leadership Institute

Det sedan tidigare aviserade och länge emotsedda Rotary Leadership Institute inleddes helgen den 12-13 november med block 1 och 2. Sjutton förväntansfulla deltagare samlades i konferens rummet i Drottning Victorias Örlogshem på Blasieholmen i Stockholm.

Block 3 och de följande omgångarna av RLI i Uppsala och Stockholm i vår kommer att genomföras enligt följande.

image006.jpg

Jag vill starkt rekommendera att ni som är inkommande presidenter deltar i någon av de kommande  kursomgångarna. Även andra funktionärer i styrelserna har stor glädje av denna utbildning. Anmäl er till Peter Moberg DI  på petermoberg7@gmail.com

 

2 reaktioner på ”Rotary Leadership Institute

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s