Bloggskolan 1

Som jag underströk i mitt första blogginlägg är ett av syftena med bloggen att få en dialog med läsarna. Hittills har jag inte fått annat än ett fåtal kommentarer på mina inlägg men däremot har några uppmärksamma hört av sig på mail direkt till mig. Det är ju i och för sig trevligt men bidrar inte till den öppenhet jag eftersträvar. Så jag hoppas att ni reagerar och  gärna vill bidra. Med synpunkter, sakupplysningar eller kritik. I sin tur kan det ge upphov till ytterligare synpunkter och vips är diskussionen igång. Helt öppet ! Öppenhets-kulturen är en väsentlig del av bloggosfären.

Ni som sitter och väntar på nästa visdomsord på bloggen kan genom att trycka på knappen följ nere i högra hörnet få automatiska notifieringar av nya inlägg. Hittills har jag haft 333 besökare under oktober. Det gläder mig mycket att en 10-del av distriktets medlemmar velat läsa mina alster. Ännu gladare blir jag om ni följer och bidrar med kommentarer.

2 reaktioner på ”Bloggskolan 1

  1. Har lagt upp länk och text från din blogg på Rotary Djursholms facebooksida uppmanar till att fler klubbar också gör det.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s