Rotary Yrkesmentorer nu i Stockholms län

Den 1 september beslutade Stockholms läns länsstyrelse att bevilja 1,2 mkr till projektet Rotary Yrkesmentorer. Medlen skall täcka mentorerna omkostnader medan arbetet sker ideellt. Projektet kommer att administreras av Stockholms stad men täcker hela länet. Därmed kommer inte bara klubbar inom 2350 att beröras utan här kommer ett tätt samarbete att ske med vårt södra granndistrikt 2370. Lika smickrande som det är att myndigheterna nu inser att Rotary kan göra ett jobb bättre än de själva så är det en stor utmaning för oss. Nu skall vi mobilisera 100-150 mentorer till i distriktet.

Detta är en enastående möjlighet för dig som vill hjälpa till som mentor. Anmäl dig till Peter Eklund DGE på email adressen peter.eklund@hifab.se

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s