Distriktskonferensen den 24 september. Save the date !

Träffa och mingla med Rotarianer och Järvabor ! Lär dig om Rotary´s och våra sponsorer/partners verksamheter ! Lyssna på inspirerande talare ! Kom till distriktskonferensen den 24 september i Rinkebyskolan ! Vi kommer att spegla det som står i centrum för D2350 ; Nya klubbar och attraktivitet, Rotary Peace Center och slutligen vårt uthålliga arbete med integration.

Återigen kommer vi att hålla vår distriktskonferens i Rinkebyskolan och återigen är deltagandet gratis. Och liksom förra året kommer vi att få höra på inspirerande talare. Bl a Milad Mohammadi  Årets talare 2014 och bl a rektor för Järvaskolan som vår Rotarykamrat Amir Sajadi startar i höst. Ni får även möta Barbara Pawlicz nyss avgången guvernör i dåvarande D 2230 (Polen Belarus och Ukraina) numer 2231 (Polen). Barbara vände trenden i sitt distrikt har startat många nya klubbar men har också varit guvernör i ett distrikt där det pågår en väpnad konflikt ! Båda dessa erfarenheter kommer vi att få ta del av. Du kommer även att få höra Rotary Peace Fellow Sireh Jabang och Professor Peter Wallensteen tala om Rotary´s bidrag till fred i världen.

Nytt för i är att vi har två låååånga pauser där alla får tillfälle at mingla, knyta kontakter och lära sig om Rotary´s och några av vår samarbetspartner olika verksamheter.

Väl mött den 24 september !  Anmäl dig  här.

2 reaktioner på ”Distriktskonferensen den 24 september. Save the date !

 1. Hej. Alla klubbar har en sida som har en viss given design och ett gemensam del med central Rotaryinfo. En gemensam profil har ansetts viktig. Men innehållet i övrigt på sidan är klubbens eget ansvar. Jag föreslår att du dels kontaktar Tove Sylten som har många goda tipso råd och sen finner någon i klubben som kan vara redaktör för er sida. Med vänlig hälsning,
  Kristofer

  Gilla

 2. Hej Jan ! I Ladugårdslandet RK har vi styrelsebeslut angående ansvarsfördelning inom olika
  områden och redigering / urval nyhetsartiklar och klubbartiklar. Nyhetsartiklar riktar sig också till externa
  läsare. Presidenten är ansvarig utgivare.

  Mvh och Lycka till !

  Lillemor Sillén ordförande i PR kommittén 2014 – 2016

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s