Rotary Östhammars vårkonsert

Bland fund-raising projekten i distriktet är Rotary Östhammars vårkonsert värd ett särskilt omnämnande. Att en liten klubb (23 medlemmar) orkar att genomföra ett så stort och uppskattat arrangemang som förra året drog in 48 000 kronor och under de år man hållit på dragit in ca 321 000 kronor kan mycket väl vara ett rekord när det gäller per capita bidrag. Tack vare klubbens generösa bidrag till Rotary Foundation har man de senaste åren hela tiden legat i toppskiktet när det gäller bidrag till Polioplus. Den kommande vårkonserten äger rum den 7 maj som vanligt i Börstils kyrka.   Well done !!

storbandsgung-i-kyrkanstorbandsgung-i-kyrkan-2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s