Rotary ♥ UF = sant !

Att åtskilliga klubbar redan samarbetar med Ung Företagsamhet känner du säkert till. Att stödja UF är en win-win-win situation ! Klubben (och du) stimuleras, de unga entreprenörerna får ta del av värdefulla erfarenheter och Sverige får fler företag(are). Det är därför du ska engagera dig i UF!

Alltså : Du som Rotarian vinner på kunskapsutbytet med UF-företagen, skolan vinner på att få ta del av ett yrkesnätverk med lång erfarenhet av entreprenörskap och Rotary vinner på att synas som den organisation den är med mottot: ”Service  above self”.

 

2017-03-21-inbjudan-till-rotary-uf-after-work

En reaktion på ”Rotary ♥ UF = sant !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s